тел. 056 875 050

Запази си час сега!

Д-р Сребрин Попов
уролог в Бургас

Биография

Д-р Попов - специалист уролог в Бургас

Образование: Д-р Сребрин Попов е завършил медицина във Висш Медицински Институт - град Варна през 1983 година. Придобива специалност по урология през 1990 година в Българска Медицинска Академия - град София.

Професионална квалификация: От 1983 година до 1985 година, Д-р Сребрин Попов работи като ординатор-детски лекар в БНМП - град Бургас. От 1985 година до сега неизменно работи като уролог в МБАЛ Бургас АД. От 2002 година заема длъжността старши лекар в урологично отделение. От 2004 до 2014 година е началник на урологично отделение към МБАЛ Бургас АД. Днес работи като уролог в МБАЛ Лайф Носпитал Бургас.

Следдипломната квалификация е разнообразна и на различни нива. Д-р Попов е бил ученик на Д-р Дачев и Д-р Цочев - утвърдени имена на Българската урология. Работил е активно и съвместно с Д-р Панев и Д-р Герганова, видни уролози на местно ниво. Специализирал е диагностика и лечение на урологичните заболявания при проф. Чавдар Славов и проф. Стоян Чакъров. Специализирал е тясно в трансуретралната хирургия на уретрата и пикочен мехур. Участник е в редица международни и регионални симпозиуми и конгреси и регионални конференции на различна урологична тематика.